Kedves endoszkópiát kedvelő és művelő Kolléganők és Kollégák!

Az országos elismerést kivívó, Kecskeméten megrendezett jubileumi kongresszus és tisztújítás után ismét találkozóra hívunk Benneteket. Lassan már hagyománnyá válik, hogy a „nagy” kongresszusok közé beiktatunk egy közvetlenebb, családias jellegű összejövetelt, ahol nagyobb teret kívánunk nyújtani a fiatal, laparoszkópiát és hiszteroszkópiát már végző, vagy csak a módszerrel most ismerkedő kollégáinknak.

Jó alkalom lesz ez a találkozás arra, hogy a referátumokon és az előadásokon túl személyes beszélgetések alkalmával megoszthassuk azt az ezer apró trükköt veletek, amivel előrébb juthattok a tanulás útján.

Örvendetesen gyarapodó taglétszámunk azt mutatja, hogy nagy az érdeklődés a nőgyógyászat ezen speciális területe iránt. Társaságunk alapvető célkitűzése, hogy kiszolgáljuk és segítsük ezt a széles körű tudásvágyat legjobb tudásunk szerint.

A korábbi  fiatal endoszkópos találkozókon (Budapest, Ráckeve) még nem volt lehetőség a manuális készségfejlesztésre, most erre is lehetőséget biztosítunk. Honlapunkon később megjelenítjük az órarendet, amire online be lehet majd jelentkezni.

Várunk minden érdeklődőt a még remélhetőleg napfényes Balatonhoz és a színvonalas szociális programokra (ha már a tudományba belefáradtunk).

molnar
alairas_molnar_kek_k
Dr. habil. Molnár-G. Béla MNET elnöke
bacsko
alairas_bacsko_kek_k
Dr. Bacskó György Tudományos Bizottság elnöke