A KONGRESSZUS HONLAPJA / ONLINE REGISZTRÁCIÓ: kongresszusok.hu/mnet2018

Tisztelt Kolléganők és Kollégák, kedves Barátaim!

Megtiszteltetés számomra, hogy a MNET megválasztott elnökeként XVII. kongresszusunk szervezője lehetek. Szeretném, ha rendezvényünk mindenki számára izgalmas, színes és színvonalas összejövetel lenne, ezért több újítást is tervezünk bevezetni. Az időben elkezdett szervezés lehetővé teszi számunkra a megfelelő szakmai és gyakorlati felkészülést, az érdeklődőknek pedig a 2018-as őszi program tervezését.

A Kongresszus egyben Továbbképző Tanfolyam is lesz, ami a megszerezhető kreditpontok számában is meg fog mutatkozni.

A Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája mindenben támogatja Kongresszusunkat, s kiváló kollégáim segítsége garancia Kongresszusunk remélt sikerére. Mindez persze csak akkor valósulhat meg, ha meghívásunkat elfogadjátok, s megtiszteltek bennünket jelenlétetekkel 2018. szeptember 13-15-én az Azúr Hotelban, Siófokon.

Dr. Szabó István
Kongresszus Elnöke

Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társasága 2018. évi Kongresszusának rendezési jogát a Semmelweis Egyetem II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája nyerte el. A korábbi rendezvények magas szakmai színvonalának köszönhetően a szervezés kihívás és egyben elismerése is az intézetünkben folyó munkának.

A Klinika az elmúlt évtizedekben mindig kiemelt profilként kezelte a nőgyógyászati endoszkópiát, igyekeztünk a szakterület élvonalát képviselni. Az elmúlt 1-2 év igen jelentős műtői fejlesztésének köszönhetően jelenleg európai színvonalú műszerezettséggel rendelkezünk, ez nyújt biztos hátteret a nálunk végzett évi mintegy 1000 laparoszkópos műtéthez.

Reméljük, hogy a várhatóan gazdag tudományos program, és a Kongresszus helyszínéül szolgáló, már számos rendezvényünkön bizonyított Azúr Hotel a társaság minél több tagját inspirálja részvételre.

A programot úgy állítjuk össze, hogy az minden nőgyógyász számára tartalmas és hasznos legyen, ezzel is biztatva az egyébként a nőgyógyászati endoszkópiát egyelőre még nem kiemelt profilként gyakorló minden Kollégát a részvételre. Reméljük, hogy a nyár végi Balaton-part a szakmai gyarapodás mellett kitűnő lehetőséget teremt az aktív kikapcsolódásra, baráti találkozásokra is. Klinikánk korábbi rendezvényeinek tapasztalataira alapozva mindenkit arra biztatunk, hogy a regisztrációt és a szállásfoglalást időben intézze, így biztosítva a részvétel lehetőségét!

Nagy szeretettel várunk mindenkit Siófokon!

Prof. Dr. Ács Nándor
Fővédnök

A KONGRESSZUS HONLAPJA / ONLINE REGISZTRÁCIÓ: kongresszusok.hu/mnet2018