Cégek

Főoldal/Cégek
Permalink

BOWA-electronic GmbH & Co. KG

BOWA-electronic GmbH & Co. KG

Cégünk a BOWA-electronic GmbH az 1977-es alapítás óta az egyik legfejlettebb termékpalettával rendelkező gyártóvá vált a sebészeti generátorok illetve a nyílt és laparoszkópos sebészeti eszközök területén.

A BOWA elektrosebészeti termékek világszerte a sebészi team-ek bizalmát élvezik. Az ARC generátorok a modern elektrosebészet minden igényét kielégítik, és tökéletesen alkalmasak műtőcentrumok kiszolgálására. Különösen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak nőgyógyászati és urológiai beavatkozásoknál például rezekciók esetén, érlezárásnál (vessel sealing) és argon-plazma koagulációnál. Az egyedülálló COMFORT intelligens eszközfelismerés nagyban segíti a műtő munkáját.

A BOWA és a klinikai szakértők, klinikák és kutatóintézetek között fennálló nemzetközi együttműködésnek köszönhető, hogy cégünk minden szakterületen innovatív tud maradni. Termékeink magas minősége, kedvező ára és ergonómikus dizájnja emeli a BOWÁt a legelismertebb gyártók közé.

Termékeinkről minden információt megtalál a www.bowa-medical.com honlapon, illetve érdeklődhet kizárólagos disztribútorunknál is:

UNIROL HU Kft.
———————-
Cím: 2085 Pilisvörösvár, Szent Imre u. 29.
Telefon: +36-26-530-026, +36-26-530-027
E-Mail: unirol@unirol.hu

Permalink

Bayer Hungária Kft.

Bayer Hungária Kft.

Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function themefusion_pagination() in /chroot/home/allatorv/laparoscopia.hu/html/wp-content/themes/Avada/portfolio-three-column-text.php:198 Stack trace: #0 /chroot/home/allatorv/laparoscopia.hu/html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /chroot/home/allatorv/laparoscopia.hu/html/wp-blog-header.php(19): require_once('/chroot/home/al...') #2 /chroot/home/allatorv/laparoscopia.hu/html/index.php(17): require('/chroot/home/al...') #3 {main} thrown in /chroot/home/allatorv/laparoscopia.hu/html/wp-content/themes/Avada/portfolio-three-column-text.php on line 198