A KONGRESSZUS HONLAPJA / ONLINE REGISZTRÁCIÓ: kongresszusok.hu/mnet2023

Kedves Kollégák!

Sok szeretettel köszöntöm Önöket/Benneteket a Fiatal Endoszkóposok Baráti Találkozóján! Örömömre szolgál, hogy Pécsett találkozhatunk és együtt tölthetünk el néhány inspiráló és tudásban gazdag napot.

Ez az esemény különleges jelentőséggel bír, hiszen lehetőséget nyújt számunkra, hogy együtt tanuljunk, megosszuk tapasztalatainkat és felfedezzük a legújabb eredményeket az endoszkópos beavatkozások terén. Ez az alkalom remek lehetőséget kínál nekünk, hogy közelebbről megismerjük egymás munkáját, valamint új kapcsolatokat építsünk, amelyek hosszú távon is hasznosak lesznek szakmai fejlődésünk szempontjából.

Pécs városa ideális helyszín a kongresszusunkhoz. A történelmi múlttal rendelkező város kulturális gazdagsággal és izgalmas programokkal vár bennünket. Az itt töltött idő alatt nemcsak a szakmai fejlődésre, hanem a közös kikapcsolódásra és kapcsolatépítésre is lehetőségünk nyílik. Reméljük, hogy ez a rendezvény emlékezetes és inspiráló lesz minden résztvevő számára és tovább szélesedik és emelkedik az endoszkópos elvégezhető beavatkozások száma!

A tudományos program mellett átadásra kerül a Veres János Emlékérem, Társaságunk legmagasabb presztizsű díja is.

Nagy reményekkel tekintek a kongresszuson történő találkozásoka. Azt kívánom, hogy a program során, az ismeretek beszerzése mellett  erősítsük meg a régi barátságokat, és kössünk újakat az ünnepi események, társasági összejövetelek és az előadások mellett.

Baráti üdvözlettel:

Dr. Kovács Kálmán
egyetemi docens, klinikaigazgató
a Kongresszus elnöke

Dr. Bokor Attila PhD
egyetemi docens
a MNET elnöke

A KONGRESSZUS HONLAPJA / ONLINE REGISZTRÁCIÓ: kongresszusok.hu/mnet2023