A KONGRESSZUS HONLAPJA / ONLINE REGISZTRÁCIÓ: kongresszusok.hu/mnet2022

Kedves Kollégák!

Nagy örömünkre szolgál, hogy meghívhatunk a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának  XVIII. Kongresszusára, amelyre 2022. november 11-12 között kerül sor a Hunguest Hotel Bál Resort, Balatonalmádiban.

A járvány miatti zárlatot túlélve 2022-ben helyreállítjuk az MNET kongresszusi hagyományait, amelyre 2018 óta várunk. Reményeink szerint hagyományos formátumú kongresszust, emlékezetes eseményt tudunk tartani.

Alapvető fontosságúnak tartjuk a klinikum, a kutatás és az oktatás szakmai egységét. Az endoszkópos sebészet az oktatás és a tréning az elmúlt évtizedek hagyományain alapulva különleges szimbiózist jelent. Ennek jegyében állítjuk össze a tudományos programot is. A fő témák között szerepel a reproduktív sebészet, onkológia, urogynecologia, és hysteroscopia mellett a robotsebészet is. Megjelennek a hagyományos kutató endoszkópos sebészeti témák, több sebészeti szakterület módszerei és a technológiai újdonságok egyaránt.

A Kongresszuson átadásra kerül a Veres János Emlékérem, Társaságunk legmagasabb presztizsű díja is.

Novemberi rendezvényünkön első alkalommal párhuzamosan közvetítünk élő műtéteket, melyek során lehetőség nyílik a műtétek alatti interaktív eszmecserére is.

Azt gondoljuk, hogy a nőgyógyászati endoszkópiában  szükség van a mentorok, tapasztalt kollégák útmutatására, és mindig szükség van a fiatal generáció elhivatott és ambiciózus munkájára  is.

A kongresszus nagyszerű lehetőség az ország egész területéről érkező és a meghívott külföldi kollégákkal való kapcsolatteremtésre.

Nagyon várjuk, hogy részt vegyetek a MNET 2022 rendezvényén, hiszen a tudományos programon kívül a társaságunk működése is fordulóponthoz ér: a közgyűlésen az új tagok hivatalos felvétele mellett sor kerül az új elnök és a vezetőségi tagok megválasztására is!

Baráti üdvözlettel:

Dr. Bokor Attila PhD, MSc
előválasztott elnök

Dr. Szabó István PhD
elnök

A KONGRESSZUS HONLAPJA / ONLINE REGISZTRÁCIÓ: kongresszusok.hu/mnet2022